close
تبلیغات در اینترنت
امتیاز گوگل یادتون نره

کد گوگل پلاس بسیار کوچک

انجمن تخصصی برای وبمستران

مرجع کد و آموزش برای وبمستران

Code Center
آموزش پخت شیرینی پیروک
ورود به سايت

ورود به سايت

نام کاربری :
رمز عبور :

  • ثبت نام
  • فراموشي رمز عبور
  • موضوعات
    آمار و اطلاعات
      آمار کاربران
      افراد آنلاين : 3
      اعضاي آنلاين : 0
      اعضای سايت : 0
      جديدترين عضو سايت
      آمار بازيد ها
      بازديد امروز : 189
      بازديد ديروز : 433
      ورودي امروز گوگل : 0
      ورودي گوگل ديروز : 0
      بازديد هفته : 2,135
      بازديد ماه : 9,718
      بازديد سال : 18,662
      بازديد کلي : 1,439,320
      آمار مطالب
      کل مطالب : 332
      نظرات : 0
      اطلاعات سيستم شما
      آيپي : 54.221.131.67
      مرورگر :
      سيستم عامل :
      تاريخ امروز
      شنبه 05 اسفند 1396
      رتبه سايت در گوگل
    خبرنامه
      news
    لينک دوستان

    پخت شیرینی,آموزش شیرینی پزی,پخت انواع شیرینی,پخت شیرینی پیروک,آموزش پخت شیرینی پیروک,طرز تهیه شیرینی پیروک,آموزش پخت شیرینی پیروک,مواد لازم برای پخت پیروک

    مواد لازم براي 10-12 نفر:

     کره  150 گرم
     شکر  90 گرم
     تخم مرغ 2 عدد
     پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چايخوري
     آرد 250 گرم
     بيکينگ پودر 1 قاشق چايخوري
     مارمالاد به دلخواه 1 پيمانه
     زرده ي تخم مرغ براي تزئين 1 عدد


    روش تهيه :
    قالب تارتي به قطر 23 سانتيمتر را چرب کنيد. آن گاه کره ي نرم شده و شکر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. سپس تخم مرغ ها را يکي يکي بيفزائيد و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بيکينگ پودر اضافه و مخلوط نمائيد.

     

    حالا نيم بيش تر خمير را در قالب پهن کنيد و به مدت 30 د قيقه در فر (تاون) گرم شده با د ماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. سپس بگذاريد کمي خنک شود .بعد مارمالاد را روي آن بريزيد و صاف کنيد. اکنون به باقيمانده ي خمير، کمي آرد بيفزائيد و روي سطح آرد پاشيده ،خمير را به ضخامت 3 ميليمتر باز کنيد.حالا با رولت مخصوص شيريني پزي، خمير را به صورت نوارهاي باريکي به عرض تقريبي 1 سانتيمتر ببريد و روي مارمالاد به صورت ضربدر بگذاريد .

     

    سپس روي آن را با زرده ي تخم مرغ زرين کنيد و به مدت 10 د قيقه ، يا تا زماني که روي نوارها طلائي رنگ شود، با د ماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. اينک پيروک را روي پنجره ي سيمي قرار د هيد تا خنک شود .بعد آن را براي پذيرائي ، در ديس زيبائي بگذاريد.




    مطالب مرتبط
    ارسال نظر براي اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    آرشيو
    پشتيباني
      شما اینجا هستید
      modernsite.rozblog.com
    آخرین مطالب ارسالی سایت
    مطالب تصادفی
    تبليغات متني
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزار تومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزار تومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزارتومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزارتومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزارتومن