close
تبلیغات در اینترنت
امتیاز گوگل یادتون نره

کد گوگل پلاس بسیار کوچک

انجمن تخصصی برای وبمستران

مرجع کد و آموزش برای وبمستران

Code Center
طرز تهیه شیرینی باقلوا
ورود به سايت

ورود به سايت

نام کاربری :
رمز عبور :

  • ثبت نام
  • فراموشي رمز عبور
  • موضوعات
    آمار و اطلاعات
      آمار کاربران
      افراد آنلاين : 3
      اعضاي آنلاين : 0
      اعضای سايت : 0
      جديدترين عضو سايت
      آمار بازيد ها
      بازديد امروز : 186
      بازديد ديروز : 433
      ورودي امروز گوگل : 0
      ورودي گوگل ديروز : 0
      بازديد هفته : 2,132
      بازديد ماه : 9,715
      بازديد سال : 18,659
      بازديد کلي : 1,439,317
      آمار مطالب
      کل مطالب : 332
      نظرات : 0
      اطلاعات سيستم شما
      آيپي : 54.221.131.67
      مرورگر :
      سيستم عامل :
      تاريخ امروز
      شنبه 05 اسفند 1396
      رتبه سايت در گوگل
    خبرنامه
      news
    لينک دوستان

    باقلوا سنتی

    شیرینی باقلوا

     

    تخم مرغ 3 عدد  .  شیر 1 لیوان  .  ماست 1 لیوان  .  روغن مایع 1 لیوان

    بیکینگ پودر 1 بسته  .  مغز گردو 500 گرم  .  کره 400 گرم  .  پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری

    پودر هل 1 قاشق غذاخوری  .  آرد سفید مقدار لازم  .  پودر نشاسته مقدار لازم

     

    شربت باقلوا

     

    شکر 4 لیوان  .  اب 4 لیوان  .  آب لیمو 2 قاشق غذاخوری

     

    باقلوا

     

    طرز تهیه : تخم مرغ ها ، شیر و ماست را با روغن مایع مخلوط کنید ، پس از اینکه خوب مخلوط شدند بکینگ پودر و آرد را به ان اضافه نمائید ( ارد را قاشق قاشق اضافه کنید ) تا خمیری لطیف بدست بیاید ، ارد را تا اندازه ای اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد ، خمیر اماده شده را چند دقیقه در دمای اتاق قرار دهید و رویش را با دستمالی مرطوب بپوشانید.

     

    از خمیر تکه هایی کوچک به اندازه یک گردو جدا کنید ، روی هر تکه را  کمی پودر نشاسته بپاشید سپس به کمک وردنه پهن کنید تا خمیر بسیار نازک شود ، خمیرها را به همین صورت اماده کنید.

     

    باقلوا

     

    کف سینی فر را چرب کنید ، لایه ای از خمیرها کف سینی بچینید و رویش کمی نشاسته بپاشید سپس لایه دیگری قرار دهید ، تا 5 طبقه روی هم به همین صورت قرار دهید و پودر نشاسته بپاشید.

     

    پس از اینکه 5 طبقه از ورقه های خمیر روی هم  قرار دادید مغز گردوهای خرد شده ، پودر دارچین و پودر هل را مخلوط کنید و روی تمام سطح خمیر بپاشید و با قاشق کمی فشار دهید تا  خمیرهای لایه پایینی کمی بهم بچسبند و فضای خالی میان خمیر و گردوها نیز پر شود.

     

    Training Bake the baklava

     

    پس از اینکه تمام مغزهای گردوها را قرار دادید مانند ابتدای کار لایه لایه روی گردوها را با خمیر بپوشانید و اینکار را نیز تا 5 طبقه انجام دهید ، با دست روی خمیر را کمی فشار دهید تا تمام لایه های زیری بهم بچسبند.

     

    با چاقو خمیر باقلوایی که درون سینی چیده اید را بصورت مربع یا مثلث برش بزنید ، سعی کنید تمام تکه ها یک اندازه باشند ، کره را اب کنید و روی خمیرها بریزید ، سپس باقلوای اماده و برش خورده را در طبقه وسط فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

     

    شربت باقلوا : درون قابلمه ای شکر و آب بریزید و بگذارید جوش بیاید و کمی غلیظ شود سپس به ان آب لیمو اضافه کنید و چند دقیقه پس از ان روی گاز بردارید و ارام ارام روی باقلوایی که سرد شده است بریزید ( دقت کنید که یکی سرد و دیگری داغ باشد ).

     

    نکته ها : میتوانید بجای ابلیمو از گلاب نیز استفاده کنید ، بجای گردو میتوانید از مغز پسته یا بادام و … استفاده کنید ، سعی کنید ورقه های خمیر بسیار نازک شود ، شکل باقلوا میتواند مربعی یا لوزی باشد ، میتوانید بجای شیره از عسلی که گرم شده است استفاده کنید و روی باقلوا بریزید.

     

    مقدار ارد باید به اندازه ای باشد که بتوانید به خمیر شکل دهید و نیازی به استفاده از ارد زیادی نیست چون نان را سفت میکند دلیل استفاده از خمیرهای تکه تکه برای راحتی کار است ، استاد کاران حرفه ای برای هر لایه از یک خمیر کامل استفاده میکنند ، میتوانید به جای تهیه خمیر از خمیر فیلو ( یوفکا ) هم برای تهیه باقلوا استفاده کنید.

     




    مطالب مرتبط
    ارسال نظر براي اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    آرشيو
    پشتيباني
      شما اینجا هستید
      modernsite.rozblog.com
    آخرین مطالب ارسالی سایت
    مطالب تصادفی
    تبليغات متني
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزار تومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزار تومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزارتومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزارتومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزارتومن