close
تبلیغات در اینترنت
امتیاز گوگل یادتون نره

کد گوگل پلاس بسیار کوچک

انجمن تخصصی برای وبمستران

مرجع کد و آموزش برای وبمستران

Code Center
آموزش پخت خاگینه هویج خوشمزه
ورود به سايت

ورود به سايت

نام کاربری :
رمز عبور :

  • ثبت نام
  • فراموشي رمز عبور
  • موضوعات
    آمار و اطلاعات
      آمار کاربران
      افراد آنلاين : 3
      اعضاي آنلاين : 0
      اعضای سايت : 0
      جديدترين عضو سايت
      آمار بازيد ها
      بازديد امروز : 199
      بازديد ديروز : 433
      ورودي امروز گوگل : 0
      ورودي گوگل ديروز : 0
      بازديد هفته : 2,145
      بازديد ماه : 9,728
      بازديد سال : 18,672
      بازديد کلي : 1,439,330
      آمار مطالب
      کل مطالب : 332
      نظرات : 0
      اطلاعات سيستم شما
      آيپي : 54.221.131.67
      مرورگر :
      سيستم عامل :
      تاريخ امروز
      شنبه 05 اسفند 1396
      رتبه سايت در گوگل
    خبرنامه
      news
    لينک دوستان

    خاگینه هویج,پخت شیرینی خاگینه هویج,طرز تهیه خاگینه هویج

    خاگینه یکی از غذاهای سنتی ایران است.


    مواد لازم برای خاگینه هویج :

     هویج متوسط پوست گرفته و رنده یا پوره شده 4 عدد
    تخم مرغ 4 تا 5 عدد
    بادام خرد شده یک پیمانه
     پودر پسته یا نارگیل  نصف پیمانه
    دارچین 2 قاشق مرباخوری
    روغن به مقدار لازم

     

    مواد لازم برای شربت خاگینه :

    شکر یک پیمانه
     آب  دو پیمانه
     آب لیمو  یک قاشق غذاخوری
    زعفران آب شده یک قاشق غذاخوری


    طرز تهیه خاگینه هویج :

    در ظرف مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا زرده و سفیده مخلوط شود.
    هویج های رنده شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
    در تابه ای مستطیل شکل روغن را اضافه کنید؛ سپس مخلوط هویج و تخم مرغ را اضافه کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از چند دقیقه خاگینه را از فر درآورید .


    خاگینه را رول کنید ( یا به شکل مستطیل برش بزنید) و از شربت آماده شده روی آن بریزید و آن را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شربت جذب خاگینه شود، آن را از فر درآورید و با پودر پسته یا نارگیل ، دارچین و بادام تزیین کنید.

    طرز تهیه شربت خاگینه هویج :
    شکر و آب را در قابلمه به جوش بیاورید سپس حرارت را کم کنید تا شربت قوام پیدا کند. آب لیمو و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند. سپس از روی حرارت بردارید.




    موضوع: آشپزی و تغذیه , آموزش شیرینی پزی ,
    مدیریت سایت : admin | تاريخ : 26 / 10 / 1395 | بازديد : 71 | نظرات:()
    مطالب مرتبط
    ارسال نظر براي اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    آرشيو
    پشتيباني
      شما اینجا هستید
      modernsite.rozblog.com
    آخرین مطالب ارسالی سایت
    مطالب تصادفی
    تبليغات متني
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزار تومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزار تومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزارتومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزارتومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزارتومن