close
تبلیغات در اینترنت
امتیاز گوگل یادتون نره

کد گوگل پلاس بسیار کوچک

انجمن تخصصی برای وبمستران

مرجع کد و آموزش برای وبمستران

Code Center
آموزش پخت شیرینی میکادو
ورود به سايت

ورود به سايت

نام کاربری :
رمز عبور :

  • ثبت نام
  • فراموشي رمز عبور
  • موضوعات
    آمار و اطلاعات
      آمار کاربران
      افراد آنلاين : 3
      اعضاي آنلاين : 0
      اعضای سايت : 0
      جديدترين عضو سايت
      آمار بازيد ها
      بازديد امروز : 208
      بازديد ديروز : 433
      ورودي امروز گوگل : 0
      ورودي گوگل ديروز : 0
      بازديد هفته : 2,154
      بازديد ماه : 9,737
      بازديد سال : 18,681
      بازديد کلي : 1,439,339
      آمار مطالب
      کل مطالب : 332
      نظرات : 0
      اطلاعات سيستم شما
      آيپي : 54.221.131.67
      مرورگر :
      سيستم عامل :
      تاريخ امروز
      شنبه 05 اسفند 1396
      رتبه سايت در گوگل
    خبرنامه
      news
    لينک دوستان

    آموزش شیرینی پزی,آموزش پخت شیرینی,پخت شیرینی میکادو,آموزش شیرینی میکادو,پخت شیرینی,شیرینی پزی,آموزش آشپزی,پخت شیرینی برای عید,آموزش شیرینی پزی برای عید,آموزش پخت شیرینی حلوایی

    مواد لازم :

     

     

    کره 
    نصف پیمانه
    پودر قند
    نصف پیمانه
    وانیل
    یک چهارم قاشق چایخوری
    پودر بیسکویت
    1 پیمانه
    پودر بادام 1 پیمانه
    کاکائوی تخته ای 150 گرم
    پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
    شیر 3 قاشق غذاخوری

     

     

    طرز تهیه :

     


    کره، پودر قند و وانیل را مخلوط کنید تا نرم و لطیف شود.

     


    پودر بیسکویت و پودر بادام را به آن اضافه کنید.

     


    کاکائوی تخته ای را به طریق بن ماری ذوب کنید، یعنی کاکائوی سفت را در یک ظرف هادی گرما (مثل پیرکس یا استیل و...) قرار دهید و ظرف را روی بخار آب (مثل بخار کتری) بگذارید تا کاکائو به تدریج ذوب شود.

     


    پودر کاکائو را داخل شیر گرم حل کنید و بعد از اینکه سرد شد، به همراه کاکائوی ذوب شده، به مواد بالا اضافه کنید.

     


    مواد را خوب مخلوط کنید. اگر مواد شل بود، کمی پودر بادام یا پودر بیسکویت به آن اضافه کنید و اگر مایه سفت بود، کمی شیر اضافه کنید.

     


    مقداری از این مواد را روی نان میکادو (نان ویفر) بریزید و آن را صاف کنید. سپس یک نان میکادوی دیگر روی آن بگذارید و مابقی مواد را ریخته و یک نان میکادوی دیگر روی آن قرار دهید.

     


    سپس با چاقو اره ای، میکادوها را برش دهید و در ظرف بچینید.

     


    می توانید کمی کاکائوی سیاه را ذوب کنید و روی میکادو ها بریزید. سپس برش دهید و کمی پودر پسته، روی برش ها بپاشید.

     

     

    نکته تغذیه ای :

     


    این شیرینی به دلیل داشتن بادام، دارای کلسیم، روی، ویتامین E و اسیدهای چرب ضروری است، ولی به دلیل داشتن قند و کره، باید در مصرف آن، حد اعتدال را رعایت نمود.

     


    انرژی کل : 2600 کیلوکالری





    موضوع: آشپزی و تغذیه , آموزش شیرینی پزی ,
    مدیریت سایت : admin | تاريخ : شنبه 18 / 10 / 1395 | بازديد : 58 | نظرات:()
    مطالب مرتبط
    ارسال نظر براي اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    آرشيو
    پشتيباني
      شما اینجا هستید
      modernsite.rozblog.com
    آخرین مطالب ارسالی سایت
    مطالب تصادفی
    تبليغات متني
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزار تومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزار تومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزارتومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزارتومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزارتومن