close
تبلیغات در اینترنت
امتیاز گوگل یادتون نره

کد گوگل پلاس بسیار کوچک

انجمن تخصصی برای وبمستران

مرجع کد و آموزش برای وبمستران

Code Center
آموزش درست کردن بستنی سان شاین
ورود به سايت

ورود به سايت

نام کاربری :
رمز عبور :

  • ثبت نام
  • فراموشي رمز عبور
  • موضوعات
    آمار و اطلاعات
      آمار کاربران
      افراد آنلاين : 3
      اعضاي آنلاين : 0
      اعضای سايت : 0
      جديدترين عضو سايت
      آمار بازيد ها
      بازديد امروز : 193
      بازديد ديروز : 433
      ورودي امروز گوگل : 0
      ورودي گوگل ديروز : 0
      بازديد هفته : 2,139
      بازديد ماه : 9,722
      بازديد سال : 18,666
      بازديد کلي : 1,439,324
      آمار مطالب
      کل مطالب : 332
      نظرات : 0
      اطلاعات سيستم شما
      آيپي : 54.221.131.67
      مرورگر :
      سيستم عامل :
      تاريخ امروز
      شنبه 05 اسفند 1396
      رتبه سايت در گوگل
    خبرنامه
      news
    لينک دوستان

    مراحل تهیه سان شاین,سان شاین

    سان شاین (Sun Shine) یک دسر بسیار خوشمزه و ساده است که به راحتی میتوانید آن را در منزل آماده کنید.

    آموزش مراحل تهیه سان شاین در منزل ... معمولا به لایه هایی از بستنی و ژله که پشت هم داخل لیوان ریخته میشود سان شاین میگویند و باقی مخلفات بستگی به ذائقه مصرف کننده دارد.

    مواد لازم :


    بستنی وانیلی (باتوجه به ذائقه خود میتوانید از طعم های دیگر هم استفاده کنید)


    ژله (میتوانید از چند رنگ ژله دلخواه استفاده کنید)


    میوه دلخواه (معمولا از توت فرنگی و موز و آناناس استفاده میشود)


    سس توت فرنگی یا سس شکلات


    دانه های شکلات یا شکلات رنده شده (برای تزیین)

    شوکو رول (برای تزیین)


    مغز پسته و گردو خرد شده (برای تزیین)


    خامه (برای تزیین)


    چتر (برای تزیین)



    طرز تهیه :


    ابتدا ژله ها را آماده میکنیم:
    پودر ژله را داخل یک کاسه می ریزیم و به اندازه یک لیوان به آن آب جوش اضافه میکنیم و با استفاده از یک چنگال هم میزنیم تا کاملا حل شود. سپس یک لیوان آب سرد اضافه کرده و هم میزنیم. ژله را داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. حدودا 4 تا 5 ساعت زمان لازم است.

    روش تهیه سان شاین :


    یک لیوان بلند را انتخاب می کنیم. ته لیوان را به اندازه 3 سانت از ژله پر می کنیم سپس یک لایه 3 سانتی هم بستنی اضافه میکنیم و به همین ترتیب لایه ها را تا بالای لیوان ادامه میدهیم. بهتر است لایه آخر از بستنی باشد. حالا خامه را روی آن می ریزیم. شوکو رول ها و چتر را داخل آن قرار میدهیم و با دانه های شکلات و مغز پسته و گردو تزیین میکنیم و در آخر هم مقداری سس شکلات یا توت فرنگی روی آن می ریزیم.

    نکات:


    بهتر است لیوان ها را قبل از استفاده ، مدتی درون یخچال قرار دهید تا هنگام کار، بستنی زود آب نشود.
    می توانید از تکه های میوه هم برای تزیین روی سان شاین استفاده کنید.
    - بنا به سلیقه خود میتوانید از دانه های شکلات ، مغز پسته و گردو و یا حتی از تیکه های میوه در لابلایبستنی هم بریزید.


    برای تزیین روی سان شاین ، اسمارتیز و ترافل های رنگی هم گزینه ی خوبی است.
    ضخامت لایه ها بنا به سلیقه شما میتواند متغیر باشد.
    برخی از مربا و یا شربت میوه ها هم استفاده میکنند.

    نکته کلیدی:

    در کل مواد اصلی سان شاین ترکیبی از بستنی و ژله است و بقیه مواد بنا به سلیقه و ذائقه افراد متغیر است.




    موضوع: آشپزی و تغذیه , انواع نوشیدنی ها ,
    مدیریت سایت : admin | تاريخ : 12 / 10 / 1395 | بازديد : 60 | نظرات:()
    مطالب مرتبط
    ارسال نظر براي اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    آرشيو
    پشتيباني
      شما اینجا هستید
      modernsite.rozblog.com
    آخرین مطالب ارسالی سایت
    مطالب تصادفی
    تبليغات متني
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزار تومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزار تومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزارتومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزارتومن
    تبليغات متني شما
    تبليغات متني
    ماهانه فقط 5 هزارتومن